Projektas baigėsi, lauksime kitų!

Baigėsi 24 mėnesius gimnazijoje įgyvendintas fizinį aktyvumą skatinantis projektas „Kartu mes stiprūs!“. Rugpjūčio 24 dieną gimnazijos stadionas buvo pilnas žmonių, įvairių veiklų ir geros nuotaikos, nes čia vyko baigiamasis projekto renginys „Viduklės olimpiada“. Renginio metu vyko krepšinio, smiginio varžybos, norintieji galėjo išbandyti kangoo jumps batus, stebėti merginų pasirodymą su jais. Atskiroje erdvėje jogos entuziastai atlikinėjo atsipalaidavimo, tempimo pratimus, o du metus lankę šiaurietiško ėjimo užsiėmimus, mielai konsultavo tuos, kurie lazdas rankose laikė pirmą kartą. Vieni buvo aktyvūs dalyviai, kiti pasyvūs stebėtojai, bet visi vieningai sutiko, kad tokių projektų miestelio bendruomenei reikia, kad buvimas kartu stiprina kartų ryšį, įvairina laisvalaikį, o fizinis aktyvumas svarbus bet kokiame amžiuje.

Renginyje dalyvavę išklausė projekto vadovės pateiktą ataskaitą, aktyviausių dalyvių atsiliepimus, susipažino su jų sėkmės istorijomis, aprašytomis informaciniame lankstinuke.

Daugelis projekte dalyvavusių bendruomenės narių planuoja pamėgtas veiklas tęsti ir toliau – lankyti jogos užsiėmimus, treniruotis stadione ar žingsniuoti su šiaurietiško ėjimo lazdomis. Mergaitės nekantriai laukia naujų mokslo metų pradžios, kai galės susiburti į grupę šokančią ir šokinėjančią su kangoo jumps batais.

Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos