Vakaras su psichologe „Mama ir dukra: tarp artumo ir priešiškumo“

  • Paskelbta: 2023-05-23
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 22d. pavakarę gimnazijos posėdžių salėje vyko susitikimas - užsiėmimas su psichologe Vaiva Rimkiene „Mama ir dukra: tarp artumo ir priešiškumo“. Susitikime, kuris buvo organizuotas kartu su Raseinių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuru, buvo kviečiamos dalyvauti visos mamos ir dukros, norinčios geriau pažinti viena kitą, rasti glaudesnį tarpusavio ryšį.

Susitikimo pradžioje  mamos baugiai akimis tyrinėjo aplinką, dukros jautėsi šiek tiek laisviau. Įsibėgėjus veikloms ir mamos išlaisvėjo, prašneko, dingo abejonių ir baimių išraiškos. Apibendrinant susitikimą ne viena džiaugėsi atvykusi į šį susitikimą, dėkojo organizatorėms socialinei pedagogei Romenai Antanavičienei  ir sveikatos specialistei Linai Vaišnorienei už idėją suorganizuoti tokį renginį, o psichologei Vaivai patarus dėkojo ir pačios sau už drąsą ateiti, sudalyvauti.

Dažnai mums atrodo, kad kasdien skiriame nemažai laiko ir dėmesio savo vaikams, bet tai būna tarsi buities, kasdienės rutinos dalis. Bet čia, kitoje aplinkoje vykusiame susitikime su savo vaiku, per porą valandų to dėmesio pavyko skirti daugiau, jis buvo kažkoks kitoks, gilesnis. Tai buvo gražus laikas, tai buvo laikas MAMAI ir DUKRAI.

Nuotraukos:
Romena Antanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos