Įkvėpti judėti arba kartu mes stiprūs!

  • Paskelbta: 2023-05-16
  • Kategorija: Renginiai

Atšilęs oras, artėjanti vasara vis daugiau žmonių kviečia, vilioja praleisti laiką gryname ore, judėti, sportuoti. Kam trūksta idėjų, kaip tai padaryti, kam norisi bendrauti, išjudinti per darbo dieną sustingusius raumenis  – kviečiame atvykti pas mus į Viduklės Simono Stanevičiaus gimnaziją ir prisijungti prie mūsų bendruomenės, įgyvendinančios projektą „Kartu mes stiprūs!“.

Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos.

Įvairiose projekto veiklose jau dalyvavo apie 200 įvairaus amžiaus Viduklės miestelio ir aplinkinių gyvenviečių žmonių. Moterys ypač pamėgo jogą, jaunimas kangoo jumps batus, susiformavo šiaurietiško ėjimo entuziastų grupelė. Šiuo metu gimnazijoje vyksta šiaurietiško ėjimo užsiėmimai (lazdomis aprūpiname), fizinį pajėgumą stiprinančios pratybos (naudojantis gimnazijos stadione įrengtais treniruokliais) ir treniruotės su kangoo jumps batais (batus duodame). Mergaitės, lankančios treniruotes, ne tik sportuoja, bet ir sukurtų šokių kompozicijas parodo įvairiuose renginiuose. 

Nuo birželio 1 d. užsiėmimus su kangoo jumps batais pakeis 3 mėnesius truksiančios funkcinės treniruotės, o šiaurietiško ėjimo užsiėmimai ir fizinį pajėgumą stiprinančios pratybos tęsis visą projekto įgyvendinimo laiką iki rugpjūčio 31 d.

Nuotraukos:
Jolanta Jonaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos