#MEPALietuva. Projektas baigėsi, veiklos tęsiasi

„SELFIE“ projekte gimnazija dalyvauja nuo 2020 metų. Esame apdovanoti visų sričių ženkleliais todėl  2021 metais gimnazijos „SELFIE“ komanda buvo pakviesta dalyvauti kitame šio projekto etape – „SELFIE – skaitmeninių mokyklų akademija“ (SELFIE Digital Schools Academy). Šiuo projektu buvo siekiama sukurti Skaitmeninės mokyklos akademiją, joje įdiegti ir sukurti sąlygas veikti mentorystės schemai, kuri skatintų ir palengvintų tvarius pokyčius mokyklose. 
Balandžio 6 d. vyko baigiamasis projekto renginys kurio metu į Mentor mokyklų tinklą įsijungė dar trys aktyvių mokyklų komandos. Renginyje visos mokyklos, dalyvavusios projekte, turėjo progą susipažinti, paspausti rankas vieni kitiems, o ne tik susimojuoti ekrane. Tai pat turėjome galimybe susipažinti su ateities technologijomis, kurios šiandien  dar gali atrodyti iš fantastikos filmo, bet ryt jau būti realybe. Aplankėme KTU biblioteką, susipažinome su „Smart Sity“ naujovėmis. 
Šis projektas mums suteikė galimybes pasidalinti savo patirtimi ne tik respublikiniuose, bet ir tarptautiniuose webinaruose. Pasisėmėme gerosios kitų mokyklų patirties, susiradome draugų su kuriais ir toliau tęsime bendradarbiavimą, organizuosime trumpalaikes stažuotes vieni pas kitus ir, žinoma, toliau tobulinsime savo bendruomenės skaitmenines technologijas. 
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos