Konkursas „Aš ir policija“

Šventinis pavasario oras Raseiniuose buvo papildytas jaunimo džiaugsmu ir policijos draugyste trečiadienį, kovo 20 dieną, kuomet Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešojoje bibliotekoje būrėsi jaunųjų protų ir policijos entuziastų miniatiūrinis šurmulys. Policijos organizuotas konkursas „Aš ir policija“ sužavėjo devynių komandų dalyvius, kurie, įkvėpti išmaniosios technologijos ir žinojimo troškimo, pasiruošę atsakyti net į 50 sudėtingų klausimų.

Nepaprastai įvairūs klausimai nuo Lietuvos Respublikos Konstitucijos iki policijos pareigūnų etikos kodekso turėjo išbandyti šių varžybų dalyvių išmanymą. Tačiau net ir tarp tokios stiprios konkurencijos išsiskyrė viena –  Raseinių r. Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos „Stanevičiukai“ komanda (Skaistė, Gabija, Gabrielė ir Nojus IIa kl.)

Jų triumfas nebuvo vien teorinis – „Stanevičiukai“ ne tik įveikė visas kliūtis, bet ir iškovojo pirmąją vietą, leisdami sau šokti į antrąjį turą, kuris vyks jau balandžio 16 dieną Kaune. Sveikiname „Stanevičiukų“ komandą su jų dideliu pasiekimu ir troškimu siekti aukštumų! O antrajame ture jiems linkime sėkmės!

Taip pat negalime nepaminėti visų dalyvavusių komandų, kurios buvo apdovanotos saldžiaisiais prizais. Jų dalyvavimas tikrai pagarbos vertas.

Nuotraukos:
Akvilė Dambrauskiene

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos