Profesijų pristatymas VŠĮ Raseinių ligoninėje

II a klasės gimnazijos mokiniai kartu su ugdymas karjerai mokytoja Akvile turėjo galimybę apsilankyti VŠĮ Raseinių ligoninėje, kurioje vyriausioji slaugos administratorė Laura Juozaitienė mielai pristatė įvairias profesijas, kurios susijusios su medicina, jas apibūdino. Kadangi gimnazistams II – okams artėja individualių ugdymo planų sudarymai, todėl yra labai svarbu aptarti kuo įvairesnes profesijas, o kai kurias pastebėti iš arčiau, kaip šiandiena ir padarėme.

Išklausę teorinę informaciją turėjome galimybę sudalyvauti loterijoje: visi mokiniai traukė lapelius, kuriuose buvo surašyti ligoninės skyriai, kuriuos turėsime galimybę aplankyti. Kiekvieno skyriaus vyriausioji sesutė išsivedė mokinius į skyrius. Prieš tai mums priminė, kad norint įeiti į tam tikrą skyrių būtina nusiplauti rankas, o kaip gi, mes tai ir padarėme.

Šios dienos išvykoje, Raseinių ligoninėje, susipažinome su įvairių sričių specialistais. Aplankėme chirurgijos, skubiosios pagalbos, vaikų, palaikomojo gydymo, slaugos, vidaus ligų ir prieš metus atidarytą geriatrijos skyrius.  Skyriuose mus supažindino su patalpomis, turėjome galimybę trumpai pabendrauti su pacientais. Buvo labai smagi diena.

Šilčiausius padėkos žodžius skiriame vyriausiajai slaugos administratorei Laurai ir visai bendruomenei už suteiktą galimybę susipažinti su Raseinių ligonine iš kitos pusės.

Nuotraukos:
Akvilė Dambrauskiene

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos