Projekto „Mokyklos eina“ dovanos

Rudenį pradėjome dalyvauti projekte „Mokyklos eina“. Lapkričio mėn. į 2 etapą buvo atrinkta 60 aktyviausiai žingsniuojančių komandų. Džiaugiamės, kad esame vieni iš jų.

Gaila, jog ne visi bendruomenės nariai aktyviai įsitraukė į projektą, tačiau, nepaisant to, turime mokinių ir jų tėvelių kurie žingsniuoja ypač entuziastingai. Vieni kasdien stebi kiek žingsnių nuėjo, kiti išsikelia dienos tikslus, treti ne tik patys eina, bet ir pakviečia prie projekto  neprisijungti draugus.

Baigėsi I ketvirtis ir aktyviausieji vaikščiotojai apdovanoti diplomais ir dovanomis (išmaniaisiais laikrodžiais). Rytmečio metu gimnazijos direktorė  diplomus ir po  išmanųjį laikrodį įteikė 5 klasės mokiniui MIchael ir dviejų gimnazistų tėčiui Linui. Tėtis Linas renginyje dalyvauti negalėjo, nes jis ir toliau „renka“ žingsnius Šveicarijoje, prizą paėmė mama Jekaterina ir savaitgalį jis bus nugabentas laimėtojui. Baltu pavydu pavydime laimėtojams, bet projektas dar nesibaigė, o kas žino kokie prizai laukia pabaigoje?

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos