Gimnazistų sportininkų startai

  • Paskelbė : Audra Samienė
  • Paskelbta: 2023-09-22
  • Kategorija: Didžiuojamės

Gausus būrys Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos sportininkų dalyvavo lengvosios atletikos „Auksinis ruduo“ varžybose. Pasiekti išties puikūs ir labai džiuginantys rezultatai. L. Vispolskis nugalėtoju tapo 100 m. bėgimo ir šuolio į aukštį rungtyse. D. Baranauskas šuolyje į aukštį liko trečias, šuolyje į tolį iškovojo II vietą. R. Šulinskas 400 m. bėgime iškovojo III  vietą. D. Staškus rutulio stūmimo rungtyjeliko II vietoje. L. Damavičiūtė nepralenkiama buvo 100 m. bėgime. K. Pudžiuvelytė šuolyje į aukštį rungtyje iškovojo I, M. Vaznytė liko antra. Šuolio į tolį rungtyje nepralenkiama buvo L. Petroševičiūtė, I vieta.  V. Trumpius 100 m. bėgime iškovojo III vietą. Komandinį 4x100 m bėgimą gimnazijos komanda, kuriai atstovavo: V. Trumpius, L. Vispolskis, L. Petroševičiūtė, L. Damavičiūtė tapo nugalėtojais. Bendroje komandinėje įskaitoje, jaunių tarpe, gimnazijos sportininkai buvo nepralenkiami.
Ne ką prasčiau šiose varžybose pasirodė ir jaunučių komanda. A. Petraška kamuoliuko metimo rungtyje iškovojo I vietą. K. Popendikytė šuolyje į tolį ir 100 m. bėgime liko trečia. Kamuoliuko metimo ir šuolio į tolį rungtyje L. Šimaitytė iškovojo II-ąsias vietas. 400 m. bėgime G. Degutis buvo antras, R. Jažauskas iškovojo III  vietą. Komandinėje 4x100 m. bėgimo rungtyje, kurioje gimnazijai atstovavo: G. Degutis, T. Valinčius, K. Popendikytė, G. Urbutytė iškovojo III  vietą. Bendroje įskaitoje tarp 7 mokyklų mūsų jaunieji lengvaatlečiai liko antri.
Fizinio ugdymo mokytojai dėkoja mokiniams už šaunų pasirodymą varžybose, vienas kito palaikymą, Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos vardo garsinimą sportinėse varžybose.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos