Susitikimas su „Vyrų kalvės akademija“

Pagaliau ilgai lauktas susitikimas su „Vyrų kalvės akademijos“ vyrais Mindaugu Vidugiriu ir Edvinu Rupšiu įvyko! Susitikimo, kuriame dalyvavo tėčiai, labiausiai laukė sūnūs: gerokai prieš 12 val. jau mindžikavo prie durų, su šypsenomis veiduose, pasididžiavimu spinduliuojančiomis akimis berniukai pasitiko tėčius ir vedėsi juos į salę. Susitikimas buvo neilgas, patys dalyviai diktavo laiką. Kai kuriems nepatiko. Kai kurie tik pakraipė galvas. Kažkam patiko, sukirbino, užkabino. Patiko ar nepatiko – ne tas svarbiausia. Svarbiausia – tėčiai daugiau kaip valandą pabuvo su sūnumis kitokioje aplinkoje ir tiek tėčiai, tiek vaikai kažką įsiminė, įgijo naują patirtį.

O antrame susitikime dalyvavo 8-III klasių vaikinai. Atmosfera buvo labai vyriška. Salėje laikas nuo laiko suskambėdavo sodrus vyriškas juokas, o paskutiniai žodžiai buvo palydėti aplodismentais. Paklausus, apie ką buvo kalbama, trečiokų gimnazistų būrelis tarstelėjo: „Nepasakosim, čia vyriški reikalai“. Ir jie buvo teisūs. O ar patiko? Visi, išbuvę iki galo, vienbalsiai pasakė – taip! Tiesa, keturi išėjo susitikimui įpusėjus. Pasirodė neįdomu (o gal per vyriška?).

Dėkoju ilgai lauktiems „Vyrų kalvės“ vyrams, dėkoju Tėčiams, paskyrusiems laiką dėl savo sūnų, ir didelį AČIŪ už puikias dovanas tariu tėčiui Mantui Garbaliauskui. Iki kitų susitikimų!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos