Socialinių pedagogių stažuotė Šiauliuose

Mokinių atostogų metu gimnazijos socialinės pedagogės Romena Antanavičienė ir Vytautė Garbaliauskaitė, kartu su viso rajono socialinėmis pedagogėmis, vyko į stažuotę Šiauliuose. Susipažinta su ,,Spindulio” ugdymo centro veikla, po to vykta į Šiaulių Povilo Višinskio viešąją biblioteką. Čia buvo susipažinta su šio modernaus, švietėjiško kultūros lizdo erdvėmis ir veikla. Buvo malonu prisiminti, kiek praleista valandų ruošiantis lituanistinių ir socialinės pedagogikos ir psichologijos studijų koliokviumams ar egzaminams. Taip pat, R. Antanavičienės iniciatyva, bibliotekoje vyko susitikimas su  mama - laikinąja globėja. Ponia Indrė J. pasidalino patirtimi, kaip sekasi auginti ir ugdyti skaudžius likimo akibrokštus patyrusius vaikus, kokių lūkesčių turi ugdymo įstaigoms ir kokių patys sulaukia iš jų. 

Paskutinė stažuotės Šiauliuose stotelė buvo Ch. Frenkelio vila - muziejus, dalyvauta edukacijoje, pasimėgauta gardžia kava.

Diena praleista prasmingai. Ačiū mūsų gimnazijos direktorei Danutei Janukienei už galimybę dalyvauti šioje Raseinių ŠPT ir rajono socialinių pedagogų metodinio būrelio organizuotoje metodinėje išvykoje.

Nuotraukos:
Romena Antanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos