Padėkos vakaras „La gimnazija“

  • Paskelbta: 2024-06-19
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 14 d. gimnazijoje „skaniai“ suskambėjo tradicinis Padėkos vakaras. Šį kartą organizatoriai visus pakvietė į sporto salę, laikinai virtusią kavine „La gimnazija“. Scenoje zujo padavėjos su padėklais, sukiojosi šefas ir susirinkusiems skelbė nominaciją po nominacijos. Išrinktas geriausias Metų ikimokyklinukas (Laurynas Pocius), Metų priešmokyklinukės (Mija Girdžiūtė ir Ainė Garbinskytė), Mažasis lietuvių kalbos žinovas (Nojus Garbaliauskas), Mažasis metų matematikas (Armandas Sabutis), Mažoji pasaulio pažinimo žinovė (Austėja Žakytė), Mažasis dailininkas (Emilis Klapatauskas) ir patas šauniausias Gimnazijos Pradinukas (Jokūbas Poška). Skelbiant 5-IV klasių mokinių nominacijas kavinės svečiai pirmiausiai turėjo įminti padavėjų užduotas mįsles, o tada jau buvo skelbiami nominantai. Paskelbta net 12 nominacijų: Gimnazijos istorikas (Nojus Karpinas), Gimnazijos geografė (Kamilė Vaičaitytė), Gimnazijos etnokultūros žinovė (Dovilė Vasiliauskaitė), Gimnazijos fizikė (Urtė Baukytė), Gimnazijos matematikė (Arielė Petkevičiūtė), Gimnazijos sportininkai (Lija Damavičiūtė, Arūnas Baltrušaitis), Gimnazijos muzikė (Vėja Germanavičiūtė), Gimnazijos technologė (Danielė Petkevičiūtė), Gimnazijos IT žinovas (Darius Bružas), Gimnazijos anglų kalbos žinovė (Urtė Baukytė), Gimnazijos rusų kalbos žinovė (Dovilė Vasiliauskaitė), Gimnazijos lietuvių kalbos žinovė (Arielė Petkevičiūtė). Po nuotaikingos ansamblio „Perliukai“ dainos prasidėjo antroji Padėkos vakaro dalis, kurios metu padėkomis ir ženkleliu „Gimnazijos garbė 2024“ buvo apdovanoti 27 labai gerai besimokantys mokiniai. Į sceną kartu su tėveliais kilo: Edgaras Levickis, Dominykas Petrauskas, Julius Petrauskas, Dina Alarbied, Skaistė Petrauskytė, Armandas Sabutis, Austėja Žakytė, Nojus Garbaliauskas, Miglė Jurkutė, Emilis Klapatauskas, Augustas Pocius, Jokūbas Poška, Ugnė Barauskaitė, Domantas Jokūbauskas, Nojus Mačiulaitis, Gabrielė Žukauskaitė, Tėja Meilytė, Arielė Petkevičiūtė, Meda Trakšelytė, Dilara Alarbied, Lukas Jaškauskas, Danielė Petkevičiūtė, Urtė Baukytė, Dovilė Vasiliauskaitė, Kristupas Baltrušaitis, Mantė Jurkutė ir Monika Vaznytė. Aidėjo ne tik fanfaros, bet ir gausybė plojimų.

Ir tuo padėkos dar nesibaigė! Už mokymąsi gerais įvertinimais, už pasiekimus įvairiose olimpiadose, konkursuose, konferencijose, varžybose, už gimnazijos vardo garsinimą, už puikų lankomumą, padarytą didžiulę pažangą ar aktyvią socialinę pilietinę veiklą padėkos įteiktos net 130 mokinių. Už aukštus mokinių pasiekimus apdovanoti mokytojai, švietimo pagalbos specialistai, padėkota Tėveliams, socialiniams partneriams, kitiems gimnazijos darbuotojams.

Šventės metu savo dainomis džiugino nuostabaus balso savininkė Evelina Dubauskaitė, o pabaigoje visi gavo trankią dovaną – grupės Voiceless pasirodymą.

Dėkojame visiems už dar vienus nuostabius, dosnius, prasmingus mokslo metus! 

Nuotraukos:
Jolanta Jonaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas