Informatikos ir informatinio mąstymo konkursas „Bebras“

  • Paskelbta: 2023-01-02
  • Kategorija: Konkursai

2022 m. lapkričio 14 – gruodžio 9 dienomis vyko Lietuvos mokinių informatikos ir informatinio mąstymo konkurso „Bebras“ pirmasis etapas, kuriame varžėsi net 54000 dalyvių.

Kaip ir kasmet, konkurse dalyvavo gausus būrys vyresniųjų klasių mokinių, šiais metais savo jėgas išbandė ir pradinių klasių mokiniai. Konkurso metu mokiniai sprendė įvairias užduotis, kurios reikalavo iš mokinių loginio samprotavimo, algoritmavimo, problemų sprendimo, kūrybinio informacinių technologijų priemonių panaudojimo.

Tikimės, jog laimėjo visi, kurie sprendė įdomias interaktyvias užduotis. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad 47 1-IV gimnazijos klasių mokinių pavardės savo klasės lygyje puikuojasi savivaldybės dešimtuke, o 17 iš jų – prizinėse vietose. 5 mokiniai Raseinių rajone užėmė I vietą, 7 mokiniai – II vietą ir 5 mokiniai – III vietą. Labiausiai didžiuojamės ir dėkojame IV klasės mokiniui Gabrieliui Gunevičiui, kurio rezultatas 9-as šalyje ir 3 klasės mokiniui Emiliui Klapatauskui, kurio rezultatas 25-as Lietuvoje.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir linkime visokeriopos sėkmės!

Nuotraukos:
https://bebras.lt/1s/apie-bebra/statistika/

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos