Viešnagė gimnazijos Pažinimo sode

  • Paskelbė : Audra Samienė
  • Paskelbta: 2022-06-09
  • Kategorija: Didžiuojamės

Penktadienį gimnazijoje įvyko tradicinis Padėkos vakaras. Miestelio kultūros namų salė vos talpino visus susirinkusius: mokinius, mokytojus, tėvelius ir artimuosius. Vakarą pradėjo mokinių choras, atlikdamas gimnazijos dainą, po kurios gimnazijos direktorė visus susirinkusius pakvietė pasivaikščioti po Pažinimo sodą.  Netradicinis tas sodas – brandinantis vaisius mokslo metų pabaigoje, kupinas puikių sodininkų ir sodinukų.

Pirmoje vakaro dalyje buvo apdovanoti mokiniai, įvairiose srityse pasiekę puikių rezultatų. Metų fiziku tapo Paulius Živatkauskas, biologe – Eimantė Mockutė, istorike – Neda Baukytė, lietuvių kalbos žinovėmis Dovilė Vasiliauskaitė ir Eglė Vispolskytė, užsienio kalbos žinove – Augustina Povilaitytė, geografėmis – Eglė Vispolskytė ir Eimantė Mockutė, dailininke – Ieva Baukytė, matematike – Monika Selvenytė. Nepamiršti liko ir pradinukai, jų tarpe taip pat yra įvairių dalykų žinovų, tad Metų mažuoju gamtos žinovu tapo Viktoras Sabaliauskas, matematikos – Tėja Meilytė, lietuvių kalbos – Greta Jokūbauskaitė, dailininku Matas Jaškauskas, o sportininku – Deimantas Vedeckis. Metų pradinuke tapo Arielė Petkevičiūtė. Ir tai dar ne viskas. Visa salė plojo, kai scenon atsiimti nominacijos „Gimnazijos ikimokyklinukas“ lipo sesutės Liepa ir Lėja Giedraitytės, o „Gimnazijos priešmokyklinuku“ tapo Gabrielius Butkus. Šiais metais buvo įsteigta ir nauja nominacija - „Metų proveržis“. Ši nominacija už iniciatyvas, kūrybiškumą, mažųjų meninį ugdymą, geranoriškumą, dalyvavimą projektuose buvo įteikta dviem gimnazijos mokinėms Aušrai Vaitkevičiūtei ir Vakarei Jokubauskaitei.

Po muzikinio intarpo – Lauros Remeikienės „Lauros studijos“ atliekamų dainų, prasidėjo antroji vakaro dalis, kurioje padėkomis ir ženkleliu „Gimnazijos garbė 2022“ buvo apdovanoti 22 labai gerai besimokantys gimnazijos mokiniai. Tai – Arielė Petkevičiūtė, Tėja Meilytė, Dina Šauklytė, Aivaras Aputis, Valentina Veličkė, Meda Trakšelytė, Greta Jokūbauskaitė, Jovita Vaznytė, Gabija Skirgailaitė, Kamilė Vaičaitytė, Dilara Alarbied, Lukas Jaškauskas, Danielė Petkevičiūtė, Emilija Rutmonaitė, Dovilė Vasiliauskaitė, Urtė Baukytė, Arūnas Baltrušaitis, Kristupas Baltrušaitis, Monika Vaznytė, Eimantė Mockutė, Eglė Vispolskytė ir Pijus Liatukas. Ir nesvarbu, gautas ženklelis buvo pirmas ar jau „n-tasis“, o gal ir jau  paskutinis, džiaugsmingas jaudulys vis toks pat stiprus.

„Lauros studijos“ dainos ir trečioji vakaros dalis, kurios metu gal 500 kartų nuskambėjo ačiū, dėkoju, padėka ir t.t. Padėkomis už mokymąsi labai gerais ir gerais įvertinimais, už puikų pamokų lankymą, aktyvią meninę ar sportinę veiklą, aktyvų dalyvavimą konkursuose, padarytą mokymosi pažangą, puikų elgesį ir daugybę kitų veiklų buvo apdovanoti 146 mokiniai!

Vėl muzika ir vėl padėkos. Šį kartą be dėmesio neliko nei vienas gimnazijoje dirbantis, scenoje išsirikiavo gausus būrys mokytojų, švietimo pagalbos specialistų, mokytojų padėjėjų, aptarnaujančio personalo. Gimnazijos direktorė visiems padėkojo už puikų darbą. Nepamiršta padėkoti ir tėveliams už bendradarbiavimą, idėjų palaikymą, iniciatyvų įgyvendinimą, įvairią paramą.

Šviesus, jaukus, emocingas, kupinas muzikos ir gerų žodžių vakaras baigėsi. Besiskirstančių veiduose švietė šypsenos, visi dėkojo už puikią šventę.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos