Startavo sveikatos projektas „Sveikatos banga 2023“

Birželio 1 dieną Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijoje vyko pradinių klasių mokinių sporto šventė. Tai pirmasis mūsų gimnazijoje sveikatos projekto „Sveikatos banga – 2023“ renginys, kurį remia Raseinių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialioji programa.

Skambant nuotaikingai muzikai pradinių klasių mokiniai rinkosi krepšinio aikštelėje ir šventę pradėjo smagia šokio judesių mankšta. Visus susirinkusius pasveikino pavaduotoja Jolanta Jonaitienė linkėdama puikios nuotaikos ir  gero laiko sportuojant. Pradinukai rungėsi žinių apie sveiką gyvenseną viktorinoje, sportinėse rungtyse, estafetėse.

Sporto dienos tikslas pasiektas: mokiniai ne tik susibūrė bendrai sportinei veiklai, bet ir, siekdami pergalės, stiprino klasės tarpusavio santykius, ugdėsi socialines, emocines ir sveikos gyvensenos bei komunikavimo kompetencijas, mokėsi pagarbos, pasitikėjimo visais komandos nariais. Džiugu, kad aktyviai pasportavę ir linksmai praleidę pusdienį mokiniai įsitikino, kad sportas-tai neabejotinai geros nuotaikos, o svarbiausia- geros savijautos garantas!

Nuotraukos:
Edita Kliknienė, Romena Antanavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos